De must-have voor elke zichzelf respecterende sporter.

Met nieuwe psychologische inzichten en eenvoudige oefeningen vergroot je jouw sportieve prestaties,  verleg je de grenzen van je lichamelijke mogelijkheden. Wat te denken van versnelde genezing van blessures en het vergroten van je fysieke conditie. Ben je ingesteld op competities of sport je enkel voor eigen plezier? Het maakt niet uit, dit boek bied wat je nodig hebt.

De basis daarvoor ligt bij het focussen, bij pure concentratie, oftewel zelfhypnose. Verwar dit absoluut niet met toneelhypnose, want dat is van een geheel andere orde. Olympische sporters gingen je voor met deze methode.

 

Download de preview en bekijk wat het voor je kan betekenen of bestel direct voor slechts  € 16,95!

Schrijver, sporter,
psycholoog ...

De schrijver is naast psycholoog en psychofarmacoloog een actieve sporter, buitensporter en avonturier. Hij bekwaamde zich in diverse krijgskunsten, beklimt bergen, doet aan scubadiving, moutainbiking en hardlopen. Hij organiseert o.a. 4WD-trips in de Sahara en in onontgonnen gebieden van IJsland en Rusland. Daarnaast publiceert hij romans en beroeps gerelateerde literatuur, zoals ‘Winnen is geen toeval’.